zondag 28 juni 2009

Fantastisch

Het is vandaag 30 juni, 8 maanden en 6 dagen sinds het plaatsen van de smile distractor. Ik voel me fantastisch met mijn 'nieuwe' mond en de laatste operatie begint nu wel heel erg dichtbij te komen. 15 juli is het zover; ik kijk er heel erg naar uit, maar ben ook een beetje bang. Als ik bekijk hoe mooi m'n tanden al staan en bedenk hoe goed ik me daardoor voel, kan ik het anderen alleen maar aanraden.

Vandaag de laatste consultatie met dr. Vercruysse. Hij zei dat ook mijn onderkaak geopereerd zal moeten worden, omdat er een torsie (draaiing) is. Mijn bovenkaak kan niet recht op een scheve onderkaak gezet worden, dus ik stem uiteraard in met de operatie.
Er worden afdrukken genomen die naar het labo gaan waar ze in gips gegoten worden, er worden foto's gemaakt voor de 3D-studie. De 7de moet ik nog eens op consultatie om de operatie gedetailleerd te bespreken. Tot hiertoe weet ik alleen dat ik om 9u nuchter in het ziekenhuis moet zijn en minstens 10 bouten en schroeven in m'n kaken zal krijgen.